Прості рішення для складних завдань

29.04.2019 Від Укрбудрент Вимкн.
Прості рішення для складних завдань бувають! І ми розповімо як вирішити найчастіші складнощі при будівництві великих споруд.

У сучасному будівництві великих об’єктів, як правило, використовуються сталезалізобетонні конструкції. Що це таке? Це конструкції, що складаються з високої концентрації сталевого прокату, арматурних стрижнів, сталевих натяжних канатів та бетону.
Конструкції такого типу майже завжди мають обмеження у просторі для монтажу арматури та підготовки сталевого прокату до заливання бетону.
І тут на допомогу приходить технологічне устаткування. Наприклад, механічне з’єднання арматури, яке значно зменшує кількість арматури (порівняно зі з’єднанням внахлест). Повну інформацію про цей метод з’єднання арматури можна переглянути на нашому сайті та у статтях.
Щодо сталевого прокату, для з’єднання його з бетоном, потрібне попереднє приварювання гнучких упорів (болтів Нельсона або гнучких анкерів). Без цього бетон просто відшарується від сталевої поверхні. На це впливають знакозмінні навантаження та зміни температури та вологості. Для цих цілей передбачена технологія приварювання гнучких упорів до сталевої поверхні відповідно до ISO 13918. У технологічному процесі використовуються гнучкі упори (тип та вид за проектом) та зварювальне обладнання. Повну інформацію про методи приварювання, типи гнучких упорів, шпильок та зварювальне обладнання можна подивитися на нашому сайті.
Усі ці завдання легко вирішуються за наявності технологічного обладнання.
Ми завжди раді допомогти вам у цьому!