Орендувати обладнання чи купувати для будівництва?

29.04.2019 Від Укрбудрент Вимкн.

Постійне питання – Що вигідніше? Орендувати обладнання чи купувати для будівництва?

Основні переваги оренди (прокату) будівельного інструменту:

  • цільове застосування обладнання без необхідності шукати місце та готувати умови для його зберігання;
  • можливість використовувати сучасне та потужне обладнання, а не задовольнятися тим, що є;
  • відсутність витрат на утримання та комплектацію техніки, утилізацію чи ремонт обладнання, що вийшло з ладу;
  • можливість перевірити якість роботи приладу перед придбанням.

Перш ніж укласти договір на оренду (прокат) будівельного інструменту, будь-якого клієнта цікавлять умови співробітництва та умови оплати за послуги оренди. Наша компанія надає свої послуги в Києві не перший рік, тому змогла завоювати довіру замовників, гарантуючи низку суттєвих переваг:

  • Надаємо лише перевірений високоякісний інструмент.
  • Постійно проводимо моніторинг ринку, тому гарантуємо конкурентні ціни.
  • Надаємо широкий перелік будівельної техніки в оренду.
  • Працюємо з перевіреними постачальниками (Limex, Altrad, SDMO, Bosch, Makita, Stihl та ін.).
  • Надаємо безкоштовні консультації. Оператори з вищою технічною освітою дадуть відповіді на запитання. Безумовно допоможуть підібрати необхідне саме для ваших цілей обладнання.

Основний напрямок нашої діяльності – Оренда (прокат) будівельного інструменту та Продаж будівельних матеріалів та обладнання. Однак, ми пропонуємо, крім послуг оренди, широкий асортимент обладнання на ПРОДАЖ від провідних світових виробників. В основному в цьому сегменті у нас представлено будівельне обладнання та матеріали, що використовуються у промисловому та цивільному будівництві.

3 причини обрати Оренду (прокат) будівельного інструменту у компанії «УКРБУДРЕНТ»

Оренда (прокат) будівельного інструменту в Києві надається кількома десятками організацій. Внаслідок чого ми виділили 3 причини, через які клієнти обирають саме ТОВ «УКРБУДРЕНТ»:

  • 100% якість послуг. Це стосується не лише будівельного інструменту на прокат, а й рівня обслуговування.
  • Гарантія повернення грошей, якщо обумовлених умов не дотримано. Ми цінуємо свою репутацію, тому не кидаємо слова на вітер. Усі домовленості виконуємо на 100%.
  • Співпраця із професіоналами. У нашому штаті лише досвідчені та кваліфіковані співробітники. Вони дійсно допоможуть вирішити питання оренди будівельного обладнання у Києві швидко та недорого.

У нашому штаті працюють співробітники з профільною технічною освітою. Це дозволяє гарантувати високий успіх кожної угоди. Безперечно, виходячи з цього наші фахівці допоможуть взяти в оренду будівельний інструмент. Цей інструмент відповідатиме саме вашому завданню.

Чому стають клієнтами ТОВ «УКРБУДРЕНТ»

Оренда (прокат) будівельного інструменту та Продаж будівельних матеріалів у Києві та області користується великою популярністю. З нами працюють не лише приватні майстри чи власники будинків, які займаються ремонтними роботами, а й великі підрядники. З нашою допомогою ви не зірвете строків через відсутність чи поломку обладнання. Безумовно багато складних і вузькопрофільних робіт вдасться виконати швидко та якісно, взявши в оренду будівельне обладнання.

За наявності історії співробітництва ми завжди йдемо назустріч своїм клієнтам. Наприклад, якщо оренда (прокат) будівельного інструменту має історію угод у конкретного клієнта та не викликає претензій сторін, застава за обладнання у майбутньому не стягується.

До вашого відома, крім прокату інструменту, ви завжди зможете купити у нас необхідні будівельні матеріали. В одному місці ви можете виконати кілька завдань — придбати будівельні матеріали та взяти в оренду інструмент для роботи. Це дуже зручно.